уторак, 13. јануар 2015.

Smart televizori

Smart televizori pružaju iskustvo ''povezivanja'' iz udobnosti vašeg doma. Uz Smart TV, možete preneti najbolje sa interneta na ekran vašeg televizora. Bilo da želite uživati u TV performansama, u filmovima po želji, da istražite većinu aplikacija, ili da pregledavate internet, ovi TV-i vam omogućuju da koristite svoju internet vezu kako bi na TV ekranu uživali u onlajn sadržajima. Postoji niz dostupnih aplikacija koje čine gledanje televizije još zabavnijim. Birajte između niza aplikacija za društvene mreže, uključujući Facebook i Twitter; vesti, kao i vremenske aplikacije i igre možete igrati na TV-u. Lako je konektovati Smart TV za još veći pristup sadržajima - jednostavno iskoristite ugrađenu WiFi konkeciju ili povežite TV na ruter putem eternet kabla.

Jeste li znali? Smart televizori omogućava nove uzbudljive doživljaje, kao što su: deljenje sadržaja s uređajima kao što su svoj tablet ili smartphone, tako da uvek možete gledati ono što želite, i kada želite. Možete koristiti manuelnu i glasovnu kontrolu, mobilne uređaje, pametne daljinske upravljače ili tastaturu za jednostavnu kontrolu Smart TV-a. Neki modeli će vam čak izlistati preporuke sadržaja.

Ove aplikacije su slične smartphone aplikacijama, ali na većem ekranu. TV aplikacije za snimanje, omogućavaju vam da ono što vas interesuje gledate u vreme koje vama odgovara, tako da nikada nećete propustiti svoje omiljene emisije. Gledanje filmova po želji i aplikacije za socijalno umrežavanje su takođe dostupne. Povežite se s drugim pametnim uređajima, poput pametnih telefona i tableta, delite sadržaje s drugima i saberite svoj digitalni život na jednom mestu. Koristite Smart daljinske upravljače kako bi dobili potpunu kontrolu nad vašom zabavom.

Нема коментара:

Постави коментар