среда, 14. јануар 2015.

Vox televizori

FOX televizori poseduju odlične tehničke performanse i funkcionalnost. Njegov moderan dizajn uklopiće se odlično u vašoj dnevnoj sobi. Odlikuje ga jednostavnost u upotrebi, tako će sa lakoćom moći da ga koriste sve generacije u vašem domu. Funkcije koje se nalaze na FOX televizorima su veoma praktične i dostupne svima.
Najveći prednost ovih televizora je njihova cena, što naravno ne utiče na kvalitet istih. Oduševićete se kada po povoljnoj ceni možete uživati u čarima velikih ekrana gledajući vašu omiljenu sportsku utakmicu ili omiljenu seriju, film, crtani... Kvalitet slike je ono što će taj užitak dopuniti.
Za kraj pomenućemo i FOX moto: "Kvalitet po pristupačnoj ceni"

Pogledajte modele FOX televizora


Klikom na naziv moćićete da saznate sve o medelu, njegovu cenu kao i da izvršite kupovinu.

уторак, 13. јануар 2015.

Smart televizori

Smart televizori pružaju iskustvo ''povezivanja'' iz udobnosti vašeg doma. Uz Smart TV, možete preneti najbolje sa interneta na ekran vašeg televizora. Bilo da želite uživati u TV performansama, u filmovima po želji, da istražite većinu aplikacija, ili da pregledavate internet, ovi TV-i vam omogućuju da koristite svoju internet vezu kako bi na TV ekranu uživali u onlajn sadržajima. Postoji niz dostupnih aplikacija koje čine gledanje televizije još zabavnijim. Birajte između niza aplikacija za društvene mreže, uključujući Facebook i Twitter; vesti, kao i vremenske aplikacije i igre možete igrati na TV-u. Lako je konektovati Smart TV za još veći pristup sadržajima - jednostavno iskoristite ugrađenu WiFi konkeciju ili povežite TV na ruter putem eternet kabla.

Jeste li znali? Smart televizori omogućava nove uzbudljive doživljaje, kao što su: deljenje sadržaja s uređajima kao što su svoj tablet ili smartphone, tako da uvek možete gledati ono što želite, i kada želite. Možete koristiti manuelnu i glasovnu kontrolu, mobilne uređaje, pametne daljinske upravljače ili tastaturu za jednostavnu kontrolu Smart TV-a. Neki modeli će vam čak izlistati preporuke sadržaja.

Ove aplikacije su slične smartphone aplikacijama, ali na većem ekranu. TV aplikacije za snimanje, omogućavaju vam da ono što vas interesuje gledate u vreme koje vama odgovara, tako da nikada nećete propustiti svoje omiljene emisije. Gledanje filmova po želji i aplikacije za socijalno umrežavanje su takođe dostupne. Povežite se s drugim pametnim uređajima, poput pametnih telefona i tableta, delite sadržaje s drugima i saberite svoj digitalni život na jednom mestu. Koristite Smart daljinske upravljače kako bi dobili potpunu kontrolu nad vašom zabavom.